KIRÁNDULÁS – 2022. október 01. – Tápiószentmárton

Szerző: mentorsegito Közzétéve:

Kincsem lovaspark

A Mentor Közéleti Kulturális és Sport Egyesület alaptevékenységéből kifolyóan kiemelt figyelmet fordít az egészséges életmódra, a különböző generációk megszólítására és a közöttük lévő párbeszéd, kapcsolat kialakítására.

Ezenfelül fontosnak tartjuk a közösségi összetartozás erősítését és Magyarország különböző tájainak megismerését. Ennek keretében Egyesületünk október elsején egy egésznapos kirándulást szervezett a Tápiószentmártonban található Kincsem Lovasparkba, amely tökéletes helyszínnek bizonyult az aktív kikapcsolódáshoz.

A résztvevőknek lehetőségük nyílt megismerni a helyi konyhát, kipróbálhatták a falusi pusztakocsikázást és ezzel párhuzamosan megismerhették a gazdag élővilágot. Délután meglátogattuk a helyi múzeumot és autóbusszal átmentünk Tápiószelére a gyönyörű szép Blaskovich kúriába, ahol egy részletes és informatív idegenvezetés során megismerhettük a Blaskovich-család történetét.

Úgy gondolom, hogy az egésznapos kirándulás mindenkinek felejthetetlen élmény lesz és hozzájárult ahhoz, hogy bővítsük a Magyarországgal kapcsolatos ismereteinket.

Kategória: programok