Csapatépítés 2023.11.25.-26.

Szerző: mentorsegito Közzétéve:

Csapatépítő programot szervezetünk 2023. november 25-26 Tokaj és környékén. Szombat reggel jó hangulatban indultunk a Bosnyák térről, úti cél volt Bodrogkeresztúr. Az út hosszú volt, de a délre tervezett megérkezést sikerült tartanunk. Megérkeztünk Bodrogkeresztúrra a Lebúj étterembe, ahol Rozgonyi István Bodrogkeresztúr Polgármestere fogadott. Az ebéd nagyon bőséges és finom volt. 

Ebéd után Tokajba mentünk át, ahol egy óra sétahajókázás várt ránk. A hajókázás folyamán széleskörű tájékoztatást kaptunk a Tokaj városban és a Bodrogon folyó életről.

A hajókázás után megnéztük a híres Sárospataki várat, majd visszatértünk Bodrogkeresztúrra, ahol időközben megnyílt a Kata fényei Csodakertje, ahova mi is betértünk és egy kis időre a fények elvarázsoltak minket.

Csodakert után ismételten a Lebúj étterembe mentünk, ahol újra nagyon finom és bőséges  vacsorát kaptunk. 

A vacsorát követően elfoglaltuk a szállásunkat, ami egy remek kis hely. Este a közösségi térben beszélgettünk, játszottunk és töltöttük hasznosan az időnket.

Reggel a közösségi helyen volt a reggeli, ahol nagy meglepetésünkre Polgármester úr tevékenykedett és készítette számunkra a reggelit. A reggeli vetekedett egy 5csillagos szálloda kínálatával.

Reggeli után összecsomagoltunk és elindultunk a következő programunkra. Polgármester úr körbe vitt minket Bodrogkeresztúron, idegenvezetést tartott nekünk. Bemutatta Bodrogkeresztúr nevezetességeit, így jutottunk el a Csoda Rabbi sírjához is.

Miután elbúcsúztunk Polgármester úrtól és kedves feleségétől Szerencs felé vettük az írányt, ahol már vártak a Csokigyárban. 

A csokigyárban különbféle tájékoztatást kaptunk a csokoládé gyártás rejtelmeiről, a Csokigyár előéletéről, majd beköltöztünk védősapkába és védőruhába, ugyan is csokoládét készítettünk, amit szépen becsomagolva haza is vihettünk. 

A csokigyárból kijőve elindultunk hazafelé. Este érkeztünk meg a Bosnyák térre. 

Meg kell állapítani, hogy a program tartalmas volt, a hangulat remek volt és a csapat még egységesebb lett, mint volt.